[0] Home
[1] Inloggen
[2] Account aanmaken
[3] Screenshots

Carp-Log.net handleiding

"Ik heb een account aangemaakt, maar hoe ga ik Carp-Log nu gebruiken?"

Inleiding

De logboek functionaliteit is simpelweg te verdelen in twee vormen:

Voor de ene gebruiker is de "Basis" variant voldoende terwijl een andere gebruiker meer informatie wil bijhouden en daarmee ook automatisch uitgebreidere statistieken gepresenteerd krijgt en een meer gedetailleerde analyse kan doen.

Je kunt Carp-Log.net natuurlijk altijd bereiken via de browser op je computer, maar probeer het ook eens met je iPhone, Blackberry of andere mobiele telefoon! Op deze manier kun je sessie/vangst gegevens "on-the-job" invoeren, bewerken en/of bekijken...

Basis logboek

Om het logboek in "Basis" vorm te gebruiken hoef je bij een nieuwe vangst enkel naar "Een nieuwe vangst loggen" te gaan en daarbij minimaal de velden in te vullen die gemarkeerd zijn d.m.v. een "*". Je bent vrij om de andere, en dus optionele, velden in te vullen. Invulvelden zoals "Stek", "Sessie" en/of "Aas(sooort)" kun je achterwege laten (hoewel je dit later altijd kunt bijwerken). Het toevoegen van foto's is optioneel en kan evt. ook op een later moment gedaan worden.

Op deze manier kun je dus binnen enkele seconden al je vangsten loggen!

Uitgebreid logboek

Om het logboek in de vorm "Uitgebreid" te gebruiken dien je alvorens sessies en/of vangsten te loggen een aantal gegevens (eenmalig) in te voeren;

Bij een nieuwe vangst ga je voor het optimale resultaat ga je als volgt te werk;

Op deze manier kun je dus binnen korte tijd al je vangsten loggen en verzamel je tevens gegevens voor een nuttige analyse!

Vragen, opmerkingen en/of ideeën over het gebruik

Stuur gerust een mailtje naar de Carp-Log webmaster.


Naar boven